A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

Новина

ЗВІТ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ ПУБЛІЧНОГО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ РІШЕННЯ «ПРО ПРИПИНЕННЯ ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ ХОТІЇВСЬКОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І СТУПЕНЯ СЕМЕНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ».

Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» 13 травня 2021 року Семенівська міська рада та відділ освіти, молоді та спорту оприлюднили на офіційних веб-сайтах інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення щодо схвалення проєкту рішення Семенівської міської ради «Про припинення юридичної особи Хотіївського закладу загальної середньої освіти I ступеня Семенівської міської ради  Чернігівської області шляхом ліквідації» за участю здобувачів освіти, батьків здобувачів освіти, працівників закладу освіти.

16:43 16.06.2021

Як налагодити освітній процес в умовах дистанційного навчання

Технології дистанційного та змішаного навчання за рік пандемії коронавірусу стали вже звичними для шкіл. Державна служба якості освіти також пристосувала інструментарій проведення інституційного аудиту до умов дистанційної або частково дистанційної роботи закладів. Адаптації потребує організація освітньої діяльності, щоб заклади продовжували працювати якісно та ефективно і в умовах очного навчання, і онлайн. Змінювати слід і всі компоненти системи освітнього процесу школи.

12:38 26.05.2021

Наші зірочки продовжують запалювати науковий небосхил!

Існує думка, що безталанних дітей не буває. Все залежить від того, в яких умовах вони зростають, виховуються, передусім – у своїх сім’ях, наскільки уважні до дитячих здібностей їх батьки, педагоги. Адже творчі таланти проявляються вже в ранньому віці й головне завдання дорослих – розгледіти їх у дитині, сприяти подальшому розвитку.

12:34 18.05.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень