A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

Дата: 26.09.2023 16:50
Кількість переглядів: 40

Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за предметом закупівлі

Дизельне паливо код за ЄЗС ДК 021-2015:  09130000-9 Нафта і дистиляти

 (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ СЕМЕНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (ВОМтаС СЕМЕНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ)

1.2. місцезнаходження замовника: Україна, 15400, Чернігівська обл., м. Семенівка, вулиця ЧЕРВОНА ПЛОЩА, будинок 6

1.3. ідентифікаційний код замовника: 41832693

1.4. категорія замовника: п.1 ч.1 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі» органи місцевого самоврядування

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Дизельне паливо код за ЄЗС ДК 021-2015:  09130000-9 Нафта і дистиляти, талони  на 2023 рік.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-09-22-012382-a 

Відповідно до п.п. 1, 3 Загальних положень Особливостей ці особливості встановлюють порядок та умови здійснення публічних закупівель  товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом, із забезпеченням захищеності таких замовників від воєнних загроз на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування. Замовники, що зобов’язані здійснювати публічні закупівлі товарів, робіт і послуг відповідно до Закону, проводять закупівлі відповідно до Закону з урахуванням цих особливостей. Пунктом 12 Особливостей встановлено, що в разі здійснення закупівлі товару, вартість якого становить або перевищує 100 тис. гривень, з використанням електронного каталогу не відбулася, замовник здійснює закупівлю шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими особливостями, або шляхом запиту пропозицій постачальників в електронному каталозі відповідно до Порядку формування та використання електронного каталогу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. № 822 (Офіційний вісник України, 2020 р., № 75, ст. 2407), з урахуванням цих особливостей.

Таким чином, прийнято рішення щодо здійснення Закупівлі Дизельного палива шляхом запиту пропозицій постачальників через електронний каталог.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Дизельне паливо код за ЄЗС ДК 021-2015:  09130000-9 Нафта і дистиляти, очікувана вартість 174900,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі складено з урахуванням рекомендацій Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 року №275 (зі змінами) та здійснювалося за результатом проведення моніторингу ринкових цін на даний товар шліхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що містяться у відкритих джерелах інформації станом на дату оголошення закупівлі.

Зважаючи на небезпечну ситуацію яка склалась на території Семенівської громади через постійні обстріли з боку рф, обрахування  потреби  дизельного палива на 2023  рік проведено виходячи з основних виробничих показників:

            - фактичних видатків на пальне у 2023 році;

- очікуваної потреби дизельного палива на для забезпечення безперебійної роботи закладів освіти;

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 Обсяг партії товару – 3300 літрів;

 Термін постачання замовленої партії товару —  по  01 грудня 2023 року.

За своїми характеристиками і показниками дизельне паливо має відповідати  Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив. Спосіб реалізації – талон.

Крім того, зважаючи на виробничі можливості замовника, відпуск нафтопродуктів  повинен здійснюватись  з АЗС. Тому замовником встановлена вимога знаходження АЗС на території Семенівської територіальної громади Новгород -Сіверського району Чернігівської області.

З метою забезпечення якості предмета закупівлі, на постачальника покладається обов’язок, забезпечення контролю якості кожної партії пального, що постачається замовнику, та своєчасної заміни неякісного товару.

Річний план зміни


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень