ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК
Обґрунтування технічних та якісних характеристик, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за предметом закупівлі Лопатка свинини - охолоджена, четвертина куряча – охолоджена, печінка свинини -заморожена, код CPV за ДК 021:2015 15110000-2 М'ясо, код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: - 15113000-3 Свинина; - 15114000-0 Потрухи; - 15112130-6 Курятина.
У зв’язку з тим, що згідно поданого оголошення UA-2021-01-12-004381-a на закупівлю - Лопатка свинини - охолоджена, четвертина куряча – охолоджена, печінка свинини -заморожена, код CPV за ДК 021:2015 15110000-2 М'ясо, код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: - 15113000-3 Свинина; - 15114000-0 Потрухи; - 15112130-6 Курятина згідно лотів 1-4 на 2021 рік, по лоту №1 було надано одну пропозицію по лотам 2-4 не надано жодної пропозиції, в наслідок чого, дані торги не відбулися.
Для організації харчування в закладах освіти, які підпорядковані Семенівській міській раді, розпочато вдруге процедуру закупівлі на закупівлю Лопатка свинини - охолоджена, четвертина куряча – охолоджена, печінка свинини -заморожена, код CPV за ДК 021:2015 15110000-2 М'ясо, код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі:
- 15113000-3 Свинина; - 15114000-0 Потрухи; - 15112130-6 Курятина, ідентифікатор закупівлі UA-2021-01-12-004381-a.
Зважаючи на велику відстань між закладами дану закупівлю необхідно провести по лотам за місцем розташування закладів. Очікувана загальна вартість даної закупівлі складає 245426,00 грн., з них згідно лотів за місцем розташування:
Лот №1 Лопатка свинини-охолоджена, четвертина куряча– охолоджена, печінка свинини -заморожена код CPV за ДК 021:2015 - 15110000-2 М'ясо код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі:
- 15113000-3 Свинина
- 15114000-0 Потрухи
- 15112130-6 Курятина, очікувана вартість складає 214065,00 грн., в обсязі:
- Печінка свиняча заморожена –
- Четвертина куряча– охолоджена –
- Лопатка свинини-охолоджена –
Лот №2 Четвертина куряча– охолоджена, печінка свинини -заморожена - заморожені код CPV за ДК 021:2015 - 15110000-2 М'ясо код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі:
- 15114000-0 Потрухи
- 15112130-6 Курятина, очікувана вартість складає 15265,00 грн., в обсязі:
- Печінка свиняча заморожена –
- Четвертина куряча– охолоджена –
ЛОТ №3 Четвертина куряча– охолоджена, печінка свинини -заморожена код CPV за ДК 021:2015 - 15110000-2 М'ясо код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі:
- 15114000-0 Потрухи
- 15112130-6 Курятина, очікувана вартість складає 9076,00 грн., в обсязі:
- Печінка свиняча заморожена –
- Четвертина куряча– охолоджена – 170кг
Лот №4 Четвертина куряча– охолоджена, печінка свинини -заморожена код CPV за ДК 021:2015 - 15110000-
- 15114000-0 Потрухи
- 15112130-6 Курятина, очікувана вартість складає 7020,00 грн., в обсязі:
- Печінка свиняча заморожена –
- Четвертина куряча– охолоджена –
Здійснення закупівлі даного виду товару за своїми якісними та технічними характеристиками має відповідати вимогам та потребам замовника.
Конкретне найменування закупівлі |
Лопатка свинини-охолоджена, четвертина куряча– охолоджена, печінка свинини -заморожена |
Код ДК 021:2015 |
15110000-2 М'ясо |
Місце поставки товару |
Лот №1 Чернігівська область, Новгород – Сіверський район, м. Семенівка - ЗДО №3 Яблунька, вул.Новоселиця,32 - ЗДО №6 Сонечко, вул.. Б.Хмельницького, 8 - ЗДО №5 Лісовічок, вул. Сонячна,12 - Семенівська гімназія №2, вул.. Шкільна,1 - Семенівський ЗСО І-ІІІ ст. №1, 3 провулок Центральний,2 - Семенівський ЗСО №3 І-ІІІ ст. вул.. Шкільна,98 .- Семенівський ЗСО №5 І-ІІст., провулок, Квітковий, 1 Чернігівська область, Новгород – Сіверський район, с. Погорільці -ЗДО «Ромашечка»- вул.. Бурмакова,1 - Погорільський ЗСО І-ІІІ ст.. - вул.. І.Франка, 30 Чернігівська область, Новгород – Сіверський район, с. Машеве, вул. Б.Хмельницького, Машівський ЗСО І-ІІІ ст.. Чернігівська область, Новгород – Сіверський район , - с.Чорний Ріг, Голуба,24, Чорнорізький ЗСО І-ІІ ст. - с. Жадове, вул.Центральна,28 - Жадівський ЗСО І-ІІІ ст., ім.. Т.Г.Шевченка.. - ЗДО «Казковий». Чернігівська область, Новгород – Сіверський район, с. Іванівка, вул.. Нова,55, Іванівський ЗСО І-ІІІ ст. - ЗДО «Веселковий» - с. Іван-Путь, вул.. Молодіжна,2 Лот №2 Чернігівська область, Новгород – Сіверський район, с. Костобобрів, вул. Шкільна,22 -ЗДО Промінчик» - Костобобрівський ЗСО І-ІІІ ст.. ЛОТ №3 Чернігівська область, Новгород – Сіверський район, с. Олександрівка, вул Шевченка,21 - ЗДО «Малятко» - Олександрівський ЗСО І-ІІст. Лот №4 Чернігівська область, Новгород – Сіверський район, с. Тимоновичі, вул. Т.Г Шевченко, 1, - ЗДО «Ластівка» |
Строк поставки товару |
до 31.12.2021р. включно.
|
Особливі вимоги до предмету закупівлі.
Лопатка свинини охолоджена
М’ясна охолоджена маса (можлива вакуумна упаковка), з кусків, зачищених від сухожиль та грубих поверхневих плівок, з між м’язовою сполучною та жировою тканинами. Поверхня рівна, не обвітрена, краї зарівнені, без ознак забруднення та псування. Колір та запах характерний для доброякісного м’яса. Наявність відбитка ветеринарного клейма товарознавчого тавра (категорія вгодованості) згідно вимог Інструкції з товарознавчої оцінки та маркування м'яса, затвердженої наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.11.2011 року №587.
Кожна партія товару поставляється з документами, що підтверджують їх якість та безпеку (посвідчення / декларація виробника про якість, санітарно-гігієнічні висновки тощо).
Печінка свинини заморожена
Заморожена цілком, поштучно чи блоками висотою, яка не перевищує висоту самої печінки.
Зовнішній вигляд: печінка чиста, без кров’яних згустків, залишків лімфатичних вузлів, зв’язок, жиру та паталогічних змін.
Запах властивий доброякісній печінці, без сторонніх запахів.
Колір печінки: свинячої – буро-червоний чи коричневий.
Температура в середині блоку чи шматка не вище мінус 20 °С.
Не допускається печінка двічі заморожена. Термін зберігання при температурі - 120С, відносній вологості 80% - 4 місяці.
Четвертина куряча– охолоджена
Четвертина куряча– охолоджена, м'ясо без стороннього запаху, чисті, без залишків пір’я, пуху. Шкіра без пошкоджень, подряпин, розрізів та плям.
Термін придатності товарів на день поставки повинен становити не менше 90% від загального терміну придатності.