A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

Мова то є ДНК Нації

Дата: 09.11.2022 16:14
Кількість переглядів: 48

Мова є серцем українського народу, тим фундаментом, який забезпечує відчуття себе частиною суспільства України, її історії та культури. Ми несемо величезну особисту відповідальність перед минулим, сьогоденням та майбутнім за підтримку рідної мови, її вивчення, використання, розвиток та  популяризацію, демонстрацію її багатства та чарівності, як однієї із найкрасивіших та мелодійніших мов світу.

9 листопада в Україні відзначається День української мови  та писемності. З нагоди цього свята відбувається Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Цю унікальну акцію започатковано у 2000-му році.

Тож уже не перший  рік радіодиктант національної єдності  збирає тисячі українців, які прагнуть продемонструвати любов  та пошану до рідної мови. Приєдналися до радіодиктанту й учні та вчителі Семенівської громади.

 

Плекаймо, бережімо та збагачуймо нашу рідну мову, бо вона є цінним скарбом, який ідентифікує та згуртовує український народ, через кожного з нас пов’язує прийдешні покоління із прадавнім корінням наших прабатьків та прадідів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень