A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

Дата: 13.07.2022 15:46
Кількість переглядів: 41

Відповідно до Постанови КМУ від 11.10.2016  №710

(зі змінами)

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за предметом закупівлі

  • марки А-95, Дизельне паливо
  • кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015 -09130000-9 – Нафта і дистиляти)

 

Публічне посилання на закупівлю: https://prozorro.gov.ua/tender /  UA-2022-07-13-005376-a

  • забезпечення безперебійного процесу роботи Замовника на період воєнного стану, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 № 169 «Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану», оголошено спрощену закупівлю на закупівлю: Бензин марки А-95, Дизельне паливо (за кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015 - 09130000-9 – Нафта і дистиляти).

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі складено з урахуванням рекомендацій Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 року №275 та здійснювалося за результатом проведення моніторингу ринкових цін на даний товар.  .

Здійснення закупівлі даного виду товару за своїми якісними та технічними характеристиками має  відповідати  вимогам та потребам Замовника.

Конкретне найменування закупівлі

  • марки А-95, Дизельне паливо (за кодом Єдиного закупівельного словника ДК 021:2015 - 09130000-9 – Нафта і дистиляти).

 

Код за ЄЗС ДК 021:2015

- 09132000-3 Бензин;

 - 09134200-9 Дизельне паливо.

Очікуваний обсяг закупівлі

- Бензин марки А-95 – 500л.

- Дизельне паливо – 1000л.

Очікувана вартість предмета закупівлі

90000,00 грн. (дев’яносто  тисяч грн. 00коп.) з ПДВ.

 

Джерело фінансування

кошти місцевого бюджету

Мова (мови), якою  (якими) повинні бути  складені тендерні пропозиції

Мова пропозиції – українська.

Під час проведення спрощеної закупівлі усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою.

Стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення у вигляді скорочень та термінологія, пов’язана з товарами,  що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами, викладаються мовою їх загально прийнятого застосування.

Уся інформація розміщується в електронній системі закупівель українською мовою, крім  тих випадків коли використання букв та символів української мови призводить до їх спотворення (зокрема, але не виключно адреси мережі "інтернет", адреси електронної пошти, торговельної марки (знаку для товарів та послуг), загальноприйняті міжнародні терміни). Пропозиція та усі документи, які передбачені вимогами оголошення та додатками до нього складаються українською мовою. Документи або копії документів (які передбачені вимогами оголошення та додатками до нього), які надаються Учасником у складі пропозиції, викладені іншими мовами, повинні надаватися разом із їх автентичним перекладом на українську мову.

Виключення:

1. Замовник не зобов’язаний розглядати документи, які не передбачені вимогами оголошення та додатками до нього та які учасник додатково надає на власний розсуд, в тому числі якщо такі документи надані іноземною мовою без перекладу.

2.  У випадку надання учасником на підтвердження однієї вимоги кількох документів, викладених різними мовами та за умови, що хоча б один з наданих документів відповідає встановленій вимозі, в тому числі щодо мови, замовник не розглядає інший(і) документ(и), що учасник надав додатково на підтвердження цієї­ вимоги, навіть якщо інший документ наданий іноземною мовою без перекладу).

Місце поставки товару

 з АЗС на  території  м.Семенівка, Чернігівської області.

 

Строк поставки товару

 До 20.08.2022 року.

-  Пальне  (бензин А-95,  дизельне паливо) повинно відповідати національним стандартам та технічним вимогам виробників транспортних засобів відповідно до вимог ст.24 ЗУ «Про автомобільний транспорт» з необхідністю застосування заходів із захисту довкілля відповідно до вимог ст.49 ЗУ «Про дорожній рух», мати сертифікат відповідності, сертифікат/паспорт якості, декларація про відповідність, або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, які  повинні бути оформлені відповідно до вимог законодавства України.

-  Ціни на продукцію повинні включати у себе всі види платежів, зборів та податків.

-  У випадку, коли  відпуск нафтопродуктів  АЗС здійснюється за талонами (бланкам-дозволу, картками і т.д.) Переможець (Постачальник) оновлює талони (замінює на нові, та продовжують термін дії) в повному  обсязі, без зміни кількості літрів та доплат.

 

РІЧНИЙ ПЛАН


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень