A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

Привітання у відбірковому та фінальному етапі І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020»

Дата: 25.02.2020 14:40
Кількість переглядів: 44

22 та 25 листопада  2019 року на базі шкіл Новгород – Сіверського району пройшов відбірковий та фінальний етапи І (зонального) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020», у якому змагалися троє відважних умотивованих педагоги, які наважились піти на серйозне випробування, аби продемонструвати рівень фахової майстерності, утвердити своє професійне «Я…» – це Антоніна Віталіївна Ковальова- вчитель початкових класів Семенівської гімназії №2, Ірина Миколаївна Неруш  - вчитель зарубіжної літератури Янжулівської філії Семенівської гімназії №2 та Ірина Михайлівна Борздико – вчитель хімії Семенівського ЗСО І – ІІІ ст. №3. 

Родзинками навчання молодших школяриків ділилися вчителі, натхненні ідеями Нової української школи. На вчителів хімії очікував методичний квест та експериментальне завдання в хімічній лабораторії. Конкурсанти номінації «Зарубіжна література» презентували майстерність з організації аналізу поетичного твору. 

За підсумками І туру переможцем конкурсу «Учитель року 2020», в номінації «Хімія» визнано Борзико І.М.

Вчителі – Ковальова Антоніна Віталіївна та Неруш Ірина Миколаївна стали лауреатами конкурсу.

Кожного призера відзначено дипломами, цінними подарунками та квітами

Конкурс – це сходинка до подальшого творчого злету, зупинка, де хтось зійшов чекати потяг, а хтось поїхав на зустріч викликам. Усі вчителі не лише здали іспит на знання свого фаху, вони готові до роботи в команді, нових викликів, втілення якісного і корисного контенту, нових думок та сучасних ідей. Вітаємо!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень