A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

Дата: 28.01.2021 12:48
Кількість переглядів: 31

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за предметом закупівлі Сковорода електрична промислова (з перекидною чашею) (обладнання для харчоблоків закладів загальної середньої освіти) код ДК 021-2015: 39710000-2 Електричні побутові прилади, код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 39711400-3 Жаровні, варильні поверхні, конфорки та електричні плити.

З метою покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів, а саме: Семенівської гімназії №2 та Семенівського ЗСО І-ІІІ ст..№1, за кошти залишку субвенції 2020 року з обласного бюджету місцевим бюджетам за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на початок бюджетного періоду на ремонт та придбання обладнання для їдалень (харчоблоків закладів загально середньої освіти) та спів фінансування з місцевого бюджету, виходячи з очікуваної річної вартості закупівлі, оголошено процедуру закупівлі відкриті торги на закупівлю сковорід електричних промислових (з перекидною чашею).

Здійснення закупівлі даного виду товару за своїми якісними та технічними характеристиками має  відповідати  вимогам та потребам замовника.

  Кількість: –  Сковорода електрична промислова (з перекидною чашею) – 4 шт.

 

Конкретне найменування закупівлі

Сковорода електрична промислова (з перекидною чашею) (обладнання для харчоблоків закладів загальної середньої освіти)

Код ДК 021:2015

39710000-2 Електричні побутові прилади, код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 39711400-3 Жаровні, варильні поверхні, конфорки та електричні плити.

Місце поставки товару

 15400 Чернігівська обл., м. Семенгівка, вул.. Шкільна, 1 (Семенівська гімназія №2)

Сковорода електрична промислова (з перекидною чашею) – 2 шт.

Чернігівська обл., м. Семенгівка, 3-й провулок Центральний,2 (Семенівський ЗСО І-ІІІ ст. №1)

Сковорода електрична промислова (з перекидною чашею) – 2 шт.

Строк поставки товару

до 30 липня 2021 року.

 

Очікувана вартість предмета закупівлі:

 

157300,00 грн. (сто п’ятдесят сім тисяч триста грн..00 коп.)

Особливі вимоги до предмету закупівлі.

Обсяг – не менше 70 л;

Напруга -  380 В;

Потужність – не менше  8,8 Квт;

Розмір ємкості не менше 945х520х145;

Температурний режим, ° C + 50 ... + 300;

Матеріал чаші – чавун;

Довжина не менше - 1410 мм

Ширина не менше - 700 (800) мм

Висота не менше -  850 мм

Виріб обладнано кабелем електричним необхідного перетину по потужності і струму для безпечної його експлуатації та вилкою електричною, довжиною кабелю не менше 3 м (якщо довжина кабелю менше, передбачити подовжувач з відповідними параметрами).

-  Гарантійний термін не менше  12 місяців.

1. Сковороди електричні промислові  мають бути такими, що не перебували в експлуатації за своїм функціональним призначенням, терміни та умови його зберігання не порушені.

Якість товару повинна підтверджуватись належним чином завіреними копіями висновків державної санітарно-епідеміологічної експертизи на товар.

2. Товар повинен бути упакований таким чином, щоб зберегти всі його якісні характеристики, цілісність та збереження під час транспортування. Упаковка повинна містити маркування відповідно до стандартів виробника, яке надає змогу ідентифікувати Товар, його походження, дату виробництва. Етикетки на упаковці повинні бути непошкодженими, мати чіткі надписи. Всередині упаковки повинна знаходитись відповідна  технічна документація до кожного виробу .

3. Учасник-переможець повинен в термін не більше 5 календарних днів після поставки всього товару провести монтаж обладнання, а також пусконалаго?джувальні роботи, що є ключовим етапом введення змонтованого обладнання у безпечну експлуатацію. Вони включають в себе перевірку, налаштування і випробовування обладнання з метою забезпечення усіх параметрів і режимів.

4.Монтаж та пусконалагоджувальні роботи обладнання повинен проводити  висококваліфікований фахівець. Після завершення пусконалагоджувальних робіт обладнання ставиться на гарантію.

Термін гарантійного обслуговування на товар з моменту введення його в експлуатацію не менше 12 місяців (якщо більший термін не вказаний у паспортах обладнання). Гарантійні дії Постачальника будуть виконуватися за місцем поставки товару, або Постачальник забезпечить необхідне транспортування, що підлягає гарантійному ремонту, за власний рахунок..

5. Приймання Товару по якості, асортименту і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. Приймання Товару проводиться при наявності товаро супровідних документів.

У разі виявлення неякісного Товару або такого, що не відповідає умовам Договору, Учасник-переможець зобов’язаний замінити неякісний Товар протягом 10-и діб з моменту виявлення неякісного Товару на якісний без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень