A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

Наші зірочки продовжують запалювати науковий небосхил!

Дата: 18.05.2021 12:34
Кількість переглядів: 20

Існує думка, що безталанних дітей не буває. Все залежить від того, в яких умовах вони зростають, виховуються, передусім – у своїх сім’ях, наскільки уважні до дитячих здібностей їх батьки, педагоги. Адже творчі таланти проявляються вже в ранньому віці й головне завдання дорослих – розгледіти їх у дитині, сприяти подальшому розвитку.

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України є одним з провідних заходів для творчих і талановитих дітей.  Цьогоріч Конкурс проходив в онлайн - форматі , що надало можливість кожному конкурсанту заявити про себе, почути поради науковців зі світовим досвідом, отримати натхнення на подальші дослідження і проєкти. 

Вже всім відома, зірочка нашої громади Соломія Хулап, учениця Семенівського ЗЗСО І – ІІІ ст. №1, стала переможцем ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН в секції «Зоологія , ботаніка» та зайняла ІІ місце з 19 учасників різних областей України.

Вітаємо з перемогою та бажаємо і далі бути з життя переможцем, досягати все нових висот і не зупинятися. Ставай з кожною перемогою все сильніше! Ти – молодець, ми пишаємося тобою!!!

Особиста подяка науковому керівникові, Галині Михайлівні Хулап!!! Ваша підтримка дитячої творчості надає можливість проявити свою індивідуальність та показати її широкому загалу. Успіхів Вам!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень