A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

СЕМЕНІВЩИНА ВІДСВЯТКУВАЛА МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ.

Дата: 02.06.2021 12:22
Кількість переглядів: 16

Перший день літа Семенівка зустріла гучно, зі сміхом та піснями: традиційно відзначили День захисту дітей. Понад триста дітей міста завітали до локацій, організованих працівниками Центру дитячої та юнацької творчості, за участі відділу освіти, молоді та спорту, ДЮСШ, закладів культури та туризму.

Вибрати було з чого: тематичний квест парком міста, караоке, аквагрим, шахи, танцювальні флешмоби під сучасні пісні, які подобаються дітворі – це далеко не все, що було в доступі для дітей. Бажаючі могли долучитися до запуску ракет, понадувати мильні бульбашки різного розміру, помалювати – просто розважитись із веселими аніматорами. 

Останньою локацією, яку ніяк не могли згорнути через великий попит, була смуга перешкод «Стежинка тролів», і вона працювала ще довго після обіду. Долучилися до організації й представники поліції: дітлахи мали змогу ознайомитись із амуніцією захисників порядку, посидіти за кермом та навіть увімкнути спецсигнали! 

Окрема подяка спонсорам, які виділили кошти на призи для учасників.

Загалом, на нашу думку, свято вдалося, і жодна дитина не лишилася обділеною увагою. Сподіваємось, що карантин надалі дозволить нам організовувати масові заходи, які зараз ми почали цінувати набагато більше!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень