A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

Дата: 13.02.2023 12:01
Кількість переглядів: 32

Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі палива Бензин А-95, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ СЕМЕНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ (ВОМтаС СЕМЕНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ)

1.2. місцезнаходження замовника: Україна, 15400, Чернігівська обл., м. Семенівка, вулиця ЧЕРВОНА ПЛОЩА, будинок 6

1.3. ідентифікаційний код замовника: 41832693

1.4. категорія замовника: п.1 ч.1 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі» органи місцевого самоврядування

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Бензин марки А-95 код за ЄЗС ДК 021-2015:  09130000-9 Нафта і дистиляти (талони)  на 2023 рік.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-02-09-012275-a.

Відповідно до п.п. 1, 3 Загальних положень Особливостей ці особливості встановлюють порядок та умови здійснення публічних закупівель  товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом, із забезпеченням захищеності таких замовників від воєнних загроз на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування. Замовники, що зобов’язані здійснювати публічні закупівлі товарів, робіт і послуг відповідно до Закону, проводять закупівлі відповідно до Закону з урахуванням цих особливостей. Пунктом 12 Особливостей встановлено, що в разі здійснення закупівлі товару, вартість якого становить або перевищує 100 тис. гривень, з використанням електронного каталогу, замовник здійснює відбір постачальника шляхом запиту ціни пропозицій постачальників відповідно до Порядку формування та використання електронного каталогу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14.09.2020 № 822. Таким чином, прийнято рішення щодо здійснення Закупівлі бензину А-95 шляхом запиту ціни пропозицій через електронний каталог.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Бензин марки А-95 код за ЄЗС ДК 021-2015:  09130000-9 Нафта і дистиляти, очікувана вартість 102000,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі складено з урахуванням рекомендацій Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 року №275 (зі змінами) та здійснювалося за результатом проведення моніторингу ринкових цін на даний товар шліхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що містяться у відкритих джерелах інформації станом на дату оголошення закупівлі.

Розрахунок потреби  бензину А-95 на березень-квітень 2023  року проведено виходячи з основних виробничих показників:

            - фактичних видатків на пальне у 2023 році;

- очікуваної потреби бензину А-95 на зазначений  період для забезпечення безперебійної роботи закладів освіти;

      - забезпечення суворого режиму економії енергоносіїв у плановому періоді.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 Обсяг партії товару – 2000 літрів;

 Термін постачання замовленої партії товару —  по  30 березня 2023 року.

За своїми характеристиками і показниками повинен відповідати ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Євро. Технічні умови» та Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив. Показники якості повинні відповідати значенням норм за екологічним класом Євро5. Спосіб реалізації – талон.

Крім того, зважаючи на виробничі можливості замовника, відпуск нафтопродуктів  повинен здійснюватись  з АЗС. Тому замовником встановлена вимога знаходження АЗС на території Семенівської територіальної громади Новгород -Сіверського району Чернігівської області.

З метою забезпечення якості предмета закупівлі, на постачальника покладається обов’язок, забезпечення контролю якості кожної партії пального, що постачається замовнику, та своєчасної заміни неякісного товару.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень