A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

Дата: 14.06.2023 11:26
Кількість переглядів: 61

Відповідно до Постанови КМУ від 11.10.2016  №710

(зі змінами)

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за предметом закупівлі

Шифер, Євроруберойд, Цемент

код CPV за ДК 021:2015: 44110000-4 Конструкційні матеріали,  код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 44112500-3 Покрівельні матеріали; 44111200-3 Цемент

 

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

- найменування замовника: Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

- місцезнаходження  замовника: 15400  Чернігівська обл., м.Семенівка, вулиця Червона Площа, будинок 6,

- ідентифікаційний код замовника: 41832693

- категорія замовника: п.1 ч.1 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі» органи місцевого самоврядування

Публічне посилання на закупівлю: https://prozorro.gov.ua/tender /  

UA-2023-06-13-006307-a

    На виконання вимог Закону України "Про публічні закупівлі" та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених постановою Кабміну від 12.10.2022 № 1178 (зі змінами), для ліквідації наслідків руйнувань в Іванівському  закладі загальної  середньої  освіти І-ІІ ступенів, які були завдані ракетним авіа ударом з території рф та з метою проведення поточних ремонтів під час підготовки до нового навчального року  та опалювального сезону в закладах освіти  є необхідність у закупівлі шиферу, євроруберойду, цементу.

    Згідно внесених та оприлюднених змін до річного плану закупівель на 2023 рік, було оприлюднене оголошення за номером UA-2023-06-13-006307-a про проведення процедури закупівлі відкриті торги з особливостями.

  Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі складено з урахуванням рекомендацій Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 року №275 (зі змінами) та здійснювалося за результатом проведення моніторингу ринкових цін на даний товар шліхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що містяться у відкритих джерелах інформації.

Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби за результатами обміру  об’єктів на яких планується проводитись відновлювальні роботи та поточні ремонти.

 

Здійснення закупівлі даного виду товару за своїми якісними та технічними характеристиками має  відповідати  вимогам та потребам Замовника.

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Детальний опис предмета закупівлі:

 

№ п/п

Конкретний предмет закупівлі та його ідентифікація

Од. виміру

Кількість

Характеристика товару

1

Шифер

штук

300

Шифер 8-ми хвильовий без азбестовий,

Розміри – не менше 1750*1130 мм,

товщина –  не менше 5,8 мм.

2

Євроруберойд

 

метр погонний

450

Євроруберойд - для облаштування нижніх шарів покрівлі двосхилого даху, шляхом укладання під шифер.

 Товщина не менше 2,5 мм.

Має бути полімерна плівка з обох сторін полотна з високим рівнем гідроізоляції.

Мати еластичність і гнучкість, термо- і морозостійкість, зручність у використанні.

Примітка:

Необхідний  обсяг обраховано в погонних метрах з розрахунку, що ширина  Євроруберойда складає один метр.

3

Цемент М-500

кг.

1600

Для оздоблювальних та будівельних робіт. Має бути розфасований в мішки не більше 25 кг.

Марка міцності - М-500

Тип: ПЦ І (без добавок)

Відповідність стандарту: ДСТУ БВ.2.7-46:2010

 

Конкретне найменування закупівлі

Шифер, Євроруберойд, Цемент

 

Код за ЄЗС ДК 021:2015

44110000-4 Конструкційні матеріали,  код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 44112500-3 Покрівельні матеріали; 44111200-3 Цемент

Очікуваний обсяг закупівлі

- Шифер 8-ми хвильовий без азбестовий – 300 штук;

 - Євроруберойд – 450 пог. метрів;

 -  Цемент М-500 -   1600 кг.

 

Очікувана вартість предмета закупівлі

192000,00 грн. (сто дев’яносто дві тисячі грн. 00 коп.) з ПДВ.

 

Джерело фінансування

кошти місцевого бюджету

Мова (мови), якою  (якими) повинні бути  складені тендерні пропозиції

Мова тендерної пропозиції – українська.

Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою, а також за рішенням замовника одночасно всі документи можуть мати автентичний переклад іншою мовою. Визначальним є текст, викладений українською мовою.

Стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення у вигляді скорочень та термінологія, пов’язана з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами, викладаються мовою їх загальноприйнятого застосування.

Уся інформація розміщується в електронній системі закупівель українською мовою, крім  тих випадків, коли використання букв та символів української мови призводить до їх спотворення (зокрема, але не виключно, адреси мережі Інтернет, адреси електронної пошти, торговельної марки (знака для товарів та послуг), загальноприйняті міжнародні терміни). Тендерна пропозиція та всі документи, які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї, складаються українською мовою. Документи або копії документів (які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї), які надаються Учасником у складі тендерної пропозиції, викладені іншими мовами, повинні надаватися разом із їх автентичним перекладом українською мовою.

 

Місце поставки товару

- Шифер 8-ми хвильовий без азбестовий – 300 штук;

 - Євроруберойд – 450 пог. метрів;

15400  Чернігівська область,  Новгород –Сіверський район, с. Іванівка, вул. Нова.55  

 -  Цемент М-500 -   1600 кг.

15400 Чернігівська обл., м. Семенівка, вул. Червона Площа, буд. 6

 

Строк поставки товару

 до  10 серпня 2023 року включно

 

  • Товар повинен бути упакований у такий спосіб, щоб уникнути можливості його пошкодження, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання (Учасник має надати довідку в довільній формі  щодо даної вимоги) .
    • Учасник у пропозиції повинен надати документи на підтвердження відповідності продукції вимогам нормативних документів та вказати дані щодо якісних і технічних характеристик предмету закупівлі.
    • Учасник процедури закупівлі повинен надати в складі тендерної  пропозиції:

- копію висновку санітарно-епідеміологічної експертизи або копію сертифікату відповідності, тощо;

- довідку в довільній формі про країну походження товару.

Учасник визначає ціни на товари, які він пропонує поставити, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, витрат на транспортування, усіх інших витрат.

У разі, якщо запропонований Учасником товар, не відповідає технічним вимогам замовника (характеристики запропонованого товару є гіршими) або учасник не в змозі виконати умови поставки, висунуті Замовником, тендерна пропозиція може бути відхилена Замовником.

 

Зміни до річного плану


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень