A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

Дата: 05.07.2022 09:06
Кількість переглядів: 97

Відповідно до Постанови КМУ від 11.10.2016  №710

(зі змінами)

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за предметом закупівлі

 Брикети торф’яні (код CPV за ДК 021:2015: 09110000-3 Тверде паливо,  код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 09112200-9 Торф)

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:

- найменування замовника: Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

- місцезнаходження  замовника: 15400  Чернігівська обл., м.Семенівка, вулиця Червона Площа, будинок 6,

- ідентифікаційний код замовника: 41832693

- категорія замовника: п.1 ч.1 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі» органи місцевого самоврядування

Публічне посилання на закупівлю: https://prozorro.gov.ua/tender

UA-2022-07-04-002847-a .

 Закупівля, яку було оголошено 15.06.2022року, ідентифікатор закупівлі    UA-2022-06-15-004071-a , автоматично відмінено електронною системою закупівель через  подання для участі: у відкритих торгах - менше двох тендерних пропозицій. На підставі вищезазначеного, на виконання Закону України "Про публічні закупівлі",  для  забезпечення заклади та установи твердим паливом є необхідність у закупівлі брикетів торф’яних. Згідно внесених та оприлюднених змін до річного плану закупівель на 2022 рік було оприлюднене оголошення за номером UA-2022-07-04-002847-a  про проведення процедури закупівлі відкриті торги вдруге.

 Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі складено з урахуванням рекомендацій Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 року №275 та здійснювалося за результатом проведення моніторингу ринкових цін на даний товар шліхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що містяться у відкритих джерелах інформації.

Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання брикетів торфяних у попередньому році та обсягу фінансування.

Здійснення закупівлі даного виду товару за своїми якісними та технічними характеристиками має  відповідати  вимогам та потребам Замовника.

Конкретне найменування закупівлі

Брикети торф’яні 

 

Код за ЄЗС ДК 021:2015

 09110000-3 Тверде паливо,  код товару чи послуги, визначеного згідно з ЄЗС, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: 09112200-9 Торф

 

Очікуваний обсяг закупівлі

400 тон.

Очікувана вартість предмета закупівлі

1400000,00 грн. (Один  мільйон чотириста тисяч  грн. 00 коп.) з ПДВ.

 

Джерело фінансування

кошти місцевого бюджету

Мова (мови), якою  (якими) повинні бути  складені тендерні пропозиції

Мова тендерної пропозиції – українська.

Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою, а також за рішенням замовника одночасно всі документи можуть мати автентичний переклад на іншу мову. Визначальним є текст, викладений українською мовою.

Стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення у вигляді скорочень та термінологія, пов’язана з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами, викладаються мовою їх загально прийнятого застосування.

Уся інформація розміщується в електронній системі закупівель українською мовою, крім  тих випадків коли використання букв та символів української мови призводить до їх спотворення (зокрема, але не виключно адреси мережі "інтернет", адреси електронної пошти, торговельної марки (знаку для товарів та послуг), загальноприйняті міжнародні терміни).Тендерна пропозиція та усі документи, які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї складаються українською мовою. Документи або копії документів (які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї), які надаються Учасником у складі тендерної пропозиції, викладені іншими мовами, повинні надаватися разом із їх автентичним перекладом на українську мову.

Виключення:

1. Замовник не зобов’язаний розглядати документи, які не передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї та які учасник додатково надає на власний розсуд, в тому числі якщо такі документи надані іноземною мовою без перекладу.

2.  У випадку надання учасником на підтвердження однієї вимоги кількох документів, викладених різними мовами та за умови, що хоча б один з наданих документів відповідає встановленій вимозі, в тому числі щодо мови, замовник не розглядає інший(і) документ(и), що учасник надав додатково на підтвердження цієї­ вимоги, навіть якщо інший документ наданий іноземною мовою без перекладу).

Місце поставки товару

 Чернігівська область,  Новгород – Сіверський район, м. Семенівка

- вул.Новоселиця,32 (ЗДО №3 «Яблунька»);

- 3 провулок Центральний,2 (Семенівський ЗСО І-ІІІ ст. №1);

-  вул.. Шкільна,98 (Семенівський ЗСО №3 І-ІІІ ст.);

.- провулок, Квітковий, 1а (Семенівський ЗСО №5 І-ІІст.);

- с. Погорільці - вул.. Бурмакова,1 (ЗДО «Ромашечка»);

- - вул.. І.Франка, 30 (Погорільський ЗСО І-ІІІ ст.);

- с. Машеве, вул. Б.Хмельницького,69,а; вул..Федорова, 86а (Машівський ЗСО І-ІІІ ст.);

- с.Чорний Ріг, Голуба,24, (Чорнорізький ЗСО І-ІІ ст.);

- с. Жадове, вул.Центральна,28, (Жадівський ЗСО І-ІІІ ст., ім. Т.Г.Шевченка);

- с. Іванівка,  вул.. Нова,55,  (Іванівський ЗСО І-ІІІ ст.);

- с. Іван-Путь, вул.. Молодіжна,2 (ЗДО «Веселковий»);

- с. Тимоновичі, вул. Т.Г Шевченко, 1 (Тимоновицька ЗСО І-ІІІ ст.);

- с. Костобобрів, вул. Шкільна,22, (Костобобрівський ЗСО І-ІІІ ст.);

- с. Олександрівка, вул Шевченка,21, (Олександрівський ЗСО І-ІІст.);

- с. Янжулівка, вул..Гагарина,23 (Янжулівська філія І-ІІ ст..Семенівської гімназії №2).

Строк поставки товару

 10.12.2022.

Поставка товару здійснюється партіями, що погоджуються сторонами в залежності від фактичної потреби замовника.

 

Технічне завдання щодо кількісних та якісних показників брикетів торф’яних , яке має бути поставлене згідно договору про закупівлю:

Найменування

Кіль-кість,

тон

Зольність,

%,

не більше

Масова доля загальної вологи, %, не більше

Брикети торф’яні

400

23,0

20,0

  Учасник повинен поставити Замовнику брикети торф’яні, якість яких відповідає  національним стандартам та технічним вимогам виробників. У разі поставки неякісної партії брикетів торф’яних Замовник має право повернути даний обсяг неякісного товару, а Постачальник (Учасник) зобов’язаний здійснити заміну протягом двох робочих днів. Всі витрати щодо заміни неякісного товару здійснюються за рахунок Постачальника(Учасника).

   Якщо у замовника виникнуть сумніви щодо якості продукції при поставці кожної окремої партії товару, то Замовник має право вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якісних та технічних показників товару та їх відповідності вимогам замовника. В такому випадку Учасник зобов’язаний вжити заходів щодо забезпечення доставки проб товару до лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та у строки, визначені замовником.

 

РІЧНИЙ ПЛАН


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень