A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК

Дата: 16.02.2022 09:03
Кількість переглядів: 49

 

Відповідно до Постанови КМУ від 11.10.2016  №710

(зі змінами)

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за предметом закупівлі

Стіл 6-кутний, стіл мобільний модульний, стілець учнівський код за ЄЗС ДК 021:2015: 39160000-1 Шкільні меблі

 

Публічне посилання на закупівлю: https://prozorro.gov.ua/tender /  UA-2022-02-15-000304-a

 

На виконання Закону України "Про публічні закупівлі"  від 19 вересня 2019 року №114 – ІХ, за залишок коштів минулих років субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з  особливими освітніми потребами, з метою  покращення умов навчання  учнів з особливими освітніми потребами Семенівського ЗСО І-ІІІ ст. №3 є необхідність у придбанні меблів, а саме:  Стіл 6-кутний регульований по висоті;  Стіл мобільний модульний “Трапеція” регульований по висоті;  Стілець учнівський Т-подібний, регульований по висоті 4-6 ростової групи.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі складено з урахуванням рекомендацій Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 року №275 та здійснювалося за результатом проведення моніторингу ринкових цін на даний товар шліхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що містяться у відкритих джерелах інформації.

Здійснення закупівлі даного виду товару за своїми якісними та технічними характеристиками має  відповідати  вимогам та потребам Замовника.

 

Конкретне найменування закупівлі

Стіл 6-кутний, стіл мобільний модульний, стілець учнівський код за ЄЗС ДК 021:2015: 39160000-1 Шкільні меблі

 

 

Код за ЄЗС ДК 021:2015

39160000-1 Шкільні меблі

 

 

Очікуваний обсяг закупівлі

- Стіл 6-кутний регульований по висоті – 2 штуки;

- Стіл мобільний модульний “Трапеція” регульований по висоті – 12 штук;

- Стілець учнівський Т-подібний, регульований по висоті 4-6 ростової групи – 24 штуки.

 

 

Очікувана вартість предмета закупівлі

38000,00 грн. (Тридцять вісім тисяч грн. 00коп.) з ПДВ.

 

 

 

Джерело фінансування

залишок коштів минулих років субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з  особливими освітніми потребами.

 

 

 

Мова (мови), якою  (якими) повинні бути  складені тендерні пропозиції

Мова тендерної пропозиції – українська.

Під час проведення процедур закупівель усі документи, що готуються замовником, викладаються українською мовою, а також за рішенням замовника одночасно всі документи можуть мати автентичний переклад на іншу мову. Визначальним є текст, викладений українською мовою.

Стандартні характеристики, вимоги, умовні позначення у вигляді скорочень та термінологія, пов’язана з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними або національними стандартами, нормами та правилами, викладаються мовою їх загально прийнятого застосування.

Уся інформація розміщується в електронній системі закупівель українською мовою, крім  тих випадків коли використання букв та символів української мови призводить до їх спотворення (зокрема, але не виключно адреси мережі "інтернет", адреси електронної пошти, торговельної марки (знаку для товарів та послуг), загальноприйняті міжнародні терміни).Тендерна пропозиція та усі документи, які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї складаються українською мовою. Документи або копії документів (які передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї), які надаються Учасником у складі тендерної пропозиції, викладені іншими мовами, повинні надаватися разом із їх автентичним перекладом на українську мову.

Виключення:

1. Замовник не зобов’язаний розглядати документи, які не передбачені вимогами тендерної документації та додатками до неї та які учасник додатково надає на власний розсуд, в тому числі якщо такі документи надані іноземною мовою без перекладу.

2.  У випадку надання учасником на підтвердження однієї вимоги кількох документів, викладених різними мовами та за умови, що хоча б один з наданих документів відповідає встановленій вимозі, в тому числі щодо мови, замовник не розглядає інший(і) документ(и), що учасник надав додатково на підтвердження цієї­ вимоги, навіть якщо інший документ наданий іноземною мовою без перекладу).

 

 

Місце поставки товару

 вул. Шкільна,98, м. Семенівка, Чернігівська область 15400 (Семенівський ЗСО І-ІІІ ступенів №3).

 

 

 

 

Строк поставки товару

30.05.2022року.

 

 

№ п/п

Найменування та опис

предмету закупівлі

Характеристика

Кількість

1

Стіл 6-кутний регульований по висоті

Габаритні розміри – не менше 1020*1160*H мм;.

Стіл має складатися з цільнозварного металевого каркасу та стільниці, які з’єднані між собою гвинтовою стяжкою.

Каркас стола має бути виконаний з труб не менше 20х20х1,2; Ø27х1,2 та Ø22х1,2. Покриття - напилення зносостійкої порошкової фарби двох кольорів (окремо верх та низ каркасу). Регулювання по висоті має  здійснюватися за допомогою телескопічно - з’єднаних труб різного діаметру, між якими встановлена пластикова муфта, та спеціальної гвинтової стяжки.

Стільниці мають бути виготовлені з різнокольорової ДСП товщиною не менше 16 мм, класу емісії Е - 1, та личкуються крайкою ПВХ товщиною не менше 2 мм.

Стіл має регулюватися з 2 по 6 зростову групу .

Колір метало каркасу –  бажано сірий

Колір ДСП бажано - Бежевий – 1 штука, Лаванда – 1 штука

 

2 штуки

2

Стіл мобільний модульний "Трапеція" з регулюванням висоти, фото 3

Стіл мобільний модульний "Трапеція" з регулюванням висоти, фото 1

 

 

 

Стіл мобільний модульний “Трапеція” регульований по висоті

Габаритні розміри  – не менше 1155*520*H мм; 

Стіл модульний мобільний має складатися з металевого каркасу та стільниці, які з’єднані між собою гвинтовою стяжкою.

Каркас стола має бути виконаний з труб не менше 20х20х1,2; Ø27х1,2 та Ø22х1,2. Покриття – напилення зносостійкої порошкової фарби двох кольорів (окремо верх та низ каркасу). Регулювання по висоті має здійснюватися за допомогою телескопічно-з’єднаних труб різного діаметру, між якими встановлена пластикова муфта, та спеціальної гвинтової стяжки. Столи на двох ногах-опорах повинні мати коліщата, що дозволяє легко переміщати столи в приміщені та швидко збирати їх у різні комбінації.

Стільниці мають бути  виготовлені з різнокольорової ДСП товщиною не менше 16 мм, класу емісії Е-1, та личкуються крайкою ПВХ товщиною не менше 2 мм.

Стіл має регулюватися з 2 по 6 зростову групу.   

Колір метало каркасу – сірий

Колір ДСП бажано - Бежевий, Жовтий, Зелена вода, Лаванда, Малина, Помаранчевий (по 2 штуки).

12 штук

3

Стілець учнівський Т-подібний, регульований по висоті 4-6 ростової групи

Розмір спинки – не менше 380х200 мм.;

Розмір сидіння - не менше  380х350 мм.;

Висота має регулюватися відповідно до 4-6 ростовій групі (380, 420, 460мм)

Профільовані спинка і сидіння стільця учнівського мають бути виготовлені з лакованої фанери. Фанера має бути товщиною не менше  8-10 мм. та  встановлені на металевому каркасі з  круглої або квадратної труби d не менше 32х1,2 мм.  і  d 25х1,2 мм. та з’єднувальної  плоскоовальної труби d30x15 мм.. Кути сидіння і спинки  закругленні -  R20мм.
Можливе кріплення спинка та сидіння до каркасу за допомогою 
заклепок або за допомогою гвинтів та гайок грибоподібної форми.

Регулювання висоти стільця має здійснюватися за допомогою гвинтів по отворах каркасу і ніжки, між якими встановлена пластикова перехідна втулка.
Торця каркасу мають бути закріплені пластиковими наконечниками, які запобігають травмуванню учнів та пошкодженню підлоги.

Колір гнуто-клеєної фанери: бажано -  Бежевий, Жовтий, Зелена вода, Лаванда, Малина, Помаранчевий (по 4 штуки – не яскравих відтінків).

Спинка і сидіння покриті декоративно-захисним шаром безбарвного лаку на водній основі

Колір каркасу:  сірий.

24 штуки

             

Меблі мають відповідати вимогам ДСТУ ГОСТ 22046:2004 “Меблі для навчальних закладів. Технічні умови”. Геометрія та розміри – у відповідності до  ДСТУ prEN 1729-1:2004 “Меблі. Стільці та столи для навчальних закладів. Функціональні розміри”. Безпека- у відповідності до  ДСТУ ENV 1729-2:2004 «Меблі. Стільці та столи для навчальних закладів. Вимоги безпеки та методи випробування».

- Вироби повинні не мати сторонніх запахів та відповідати санітарно-гігієнічним вимогам.                                                                                                                                                                                                                                                                           

- Гарантійний термін продукції повинен становити не менше 24 місяці з дня поставки.

- Вироби повинні бути вандалостійкі, стійки до миючих та дизенфікуючих засобів дозволених до використання та зроблені з матеріалів, що дозволені чинним санітарним законодавством для використання у закладах освіти.

 

Відповідно до Постанови КМУ від 11.10.2016  №710

(зі змінами)

 

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за предметом закупівлі

Стіл 6-кутний, стіл мобільний модульний, стілець учнівський код за ЄЗС ДК 021:2015: 39160000-1 Шкільні меблі

 

Публічне посилання на закупівлю: https://prozorro.gov.ua/tender /  UA-2022-02-15-000304-a

 

На виконання Закону України "Про публічні закупівлі"  від 19 вересня 2019 року №114 – ІХ, за залишок коштів минулих років субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з  особливими освітніми потребами, з метою  покращення умов навчання  учнів з особливими освітніми потребами Семенівського ЗСО І-ІІІ ст. №3 є необхідність у придбанні меблів, а саме:  Стіл 6-кутний регульований по висоті;  Стіл мобільний модульний “Трапеція” регульований по висоті;  Стілець учнівський Т-подібний, регульований по висоті 4-6 ростової групи.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі складено з урахуванням рекомендацій Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 року №275 та здійснювалося за результатом проведення моніторингу ринкових цін на даний товар шліхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що містяться у відкритих джерелах інформації.

Здійснення закупівлі даного виду товару за своїми якісними та технічними характеристиками має  відповідати  вимогам та потребам Замовника.

 

Конкретне найменування закупівлі

Стіл 6-кутний, стіл мобільний модульний, стілець учнівський код за ЄЗС ДК 021:2015: 39160000-1 Шкільні меблі

 

 

Код за ЄЗС ДК 021:2015

39160000-1 Шкільні меблі

 

 

Очікуваний обсяг закупівлі

- Стіл 6-кутний регульований по висоті – 2 штуки;

- Стіл мобільний модульний “Трапеція” регульований по висоті – 12 штук;

- Стілець учнівський Т-подібний, регульований по висоті 4-6 ростової групи – 24 штуки.

 

 

Очікувана вартість предмета закупівлі

38000,00 грн. (Тридцять вісім тисяч грн. 00коп.) з ПДВ.

 

 

 

Джерело фінансування

залишок коштів минулих років субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з  особливими освітніми потребами.

 

 

 

Мова (мови), якою  (якими) повинні бути  складені тендерні пропозиції

Мова тендерної пропозиції – українська.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень